petek, 13. november 2009

OTOKI, SEM IN TJA - KOH PHANGAN

Danes smo se zbudile ob devetih. Končno sem lahk spala normalno. Postelja je bila tako udobna, da sem kar zaplavala v sanje. Nastanjene smo v hostlu Black&White. Še zmerej sem čisto zamašena in zagrljena. Nato smo se uredile in šle današnjim dogodivščinam naproti. Najprej smo shranile v naše fotkiče par slik za spomin, nato pa smo šle iskat nekaj za pod zob. Seveda spet na naš standardni obrok. Potem pa hitro na HAT RIN plažo, kjer potekajo slavni FULL MOON PARTY. Plaža je lepa, peščena, palme, čisto morje, bungalovi ob plaži, za plažo pa takoj džungla. Dan je bil namenjen bol kot ne lenarjenju, sončenju, kopanju, pisanju kartic, lepljenju znamk.

Ulica kjer je naš hostl
Morje zraven hostla








 Da pa nismo posvetile dneva samo lenarjenju, smo se šle vozit z vodnimi skuterji. ZAKOOOOON!!!!!!! Za 20 minut smo plačale 270 BT (7 EUR). Smo pršle kar dobr skos, seveda brez barantanja ne bi bilo nič.

Nato pa kosilo in pink ponk, kopanje in lenarjenje na plaži. Da bi rekla, da nam je kaj manjkalo bi se zlagala. Prav zaprav kar paše lenarjenje po tolikem času.

Kosilo
 Še malo otroškega igranja. Z Barbaro sva se zakopali v pesek, ampak je bil premoker, zato sva naredili lepega sončka. Tako je tudi ustvarjale smo.

Tajski sonček

Domov smo šle skoraj z nočjo, saj se tukaj stemni ob 18:30. Po večernem tuširanju smo že čutile prve posledice lenarjenja na soncu. Sonce se nas je kar uredu dotaknilo. Potem pa na standardno večerjo ROTEE.

 Potem smo si zaželele še masažo. Pa smo šle v en salon, kjer so te tajke cev ljubi dan sedele pred salonom in klicale MASAŽ, MASAŽ. Ja no pa smo rekle pa pejmo, če že tok promovirajo svoj biznis. Šle smo na švedsko masažo (250BT). Sej je blo vse super in prav če ne bi imele opeklin. Amapk klub temu smo uživale.

Do naslednjič

Ni komentarjev:

Objavite komentar