nedelja, 15. november 2009

OTOKI, SEM IN TJA - KOH SAMUI

Heh danes smo pa kar podaljšale naše spanje, celo do 10:00, hehe. Prav ležerno smo se odpravile na zajtrk in naprej na plažo. Klub temu da je bilo verjetno prvič odkar smo tukej, oblačno. Odločitev je bla kar prava, blo je prav prijetno in ne prevroče.

Danes je blo vse bolj al manj ležerno. Kopanje, kartanje, Vesna je šla še na eno vožnjo z vodnim skuterjem. Hehe potem pa kosilo. Smo rekle, dans bomo pa eno pico ubodle, dost mamo tega riža. Pa smo naročile dve pici, kar naj bi bilo dovolj za tri punce. Jaja, te pice so bile res majhne. Posledično smo na plaži kupile vsaka še eno pečeno koruzo. Zraven smo dobile še mini banane, ki so božanske in kokos.





Po plažah non stop prodajajo drobnarije, nakit, brisače, klobuke, mah vse. Hehe potem je pa prišev dečko s sladoledom. Uprizoriv nam je celo predstavo. Pa smo rekle, če se je pa že tolk potrudu pa dejmo kupit en sladoled. Včasih zna bit kar naporno, ko mimo hodijo ljudje in ti vsiljujejo svoje izdelke.





















Počas se je začelo mračit, tako da smo šle do hostla pa naprej do interneta, urejat slike, govorit z domačimi.
Jutri gremo na aktivni izlet, odhod je zgodaj zato smo šle kupit še zajtrk. Kar je pa tukaj kar problem. Zelo težko dobiš normalen kruh. V vsakmu kruhu so neki dodatki. Tak da je kruh roza, zelen, mah vse, ni da ni.


LP

Ni komentarjev:

Objavite komentar